Bij All-Road word je goed voorbereid op verschillende praktijkexamens. Wij bieden lessen aan voor het behalen van je auto, vrachtwagen, motor, brommer, scooter en aanhangwagen rijbewijs. Ook geven wij theoriecursussen die je helpen bij het leren van de stof voor je theorie examen. Onze instructeurs begeleiden je op een professionele manier en met geduld naar het examen toe. Je gaat pas het examen doen als je er echt klaar voor bent. Hieronder vindt je onze verschillende opleidingen & de bijpassende tarieven. Als je hier vragen over hebt kun je die gerust aan ons stellen!

Opleidingen & TARIEVEN

Om praktijkexamen te kunnen doen, moet je geslaagd zijn voor je theorie. Daarnaast moet je ook gezond verklaard zijn. De meeste mensen doen het gewone theorie-examen in de examenzaal op een touchscreen, een beeldscherm waarop je met je vingers het juiste antwoord aantikt of sleept. Voor dit theorie-examen heb je 30 minuten de tijd. Voor meer informatie over de theorie-examen check 
de website van het CBR.

THEORIE EXAMEN

Ben je geslaagd voor je theorie-examen? Dan kun je praktijkexamen doen. Voordat je praktijkexamen kan doen, moet je ons als rijschool machtigen. Zo kunnen wij een examen voor je reserveren en ben jij dichterbij je rijbewijs. Je kunt ons machtigen door op de onderstaande knop te klikken en de stappen te volgen. Ons rijschoolnummer is: 1824A8.

PRAKTIJK EXAMEN

VOLG NU EEN PROEFLES VOOR MAAR 19,-

VOLG NU EEN PROEFLES
VOOR MAAR 19,-

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT
MET ONS OP

DANKJEWEL!

JE VRAAG IS VERSTUURD.
WIJ NEMEN ZO SNEL mOGELIJK 
CONTACT MET JE OP!